Mooi Werkeren fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Archief

€ 230.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 163m2
Kaveloppervlak
105 - 425m2

Over dit project

Een uniek stukje Stadshagen 
Het buurtschap MooiWerkeren vult de inmiddels grotendeels gerealiseerde wijk Werkeren op een unieke manier aan. Gesitueerd in de nieuwste woonwijk van de historische en gezellige stad Zwolle. Het buurtschap is omgeven door vele voorzieningen: winkels voor dagelijkse boodschappen, scholen voor de kinderen, diverse sportfaciliteiten en een breed scala aan recreatieve mogelijkheden voor jong en oud. En dat op loop- en fietsafstand van je nieuwe woning.  

Buurtschap MooiWerkeren is echt anders! 
Een grote diversiteit aan woningen zijn in een losse setting bij elkaar geplaatst, zodat er veel ruimte overblijft voor openbaar groen en gezellige hofjes. Ook de kinderen kunnen daardoor op een veilige manier buiten spelen. Geen recht toe, recht aan, maar de informele en toegankelijke sfeer van een dorp.  Ook de tuinafscheidingen met fraai vormgegeven hagen en de 'Delftse stoepen' dragen bij aan deze uitstraling. 

Het gevelbeeld in het buurtschap verwijst naar de ingetogen, maar optimistische architectuur uit de jaren '50. Ranke dakoverstekken met zichtbare klossen, zijn zorgvuldig gedetailleerd. Oude looks in een nieuw jasje, want de woningen zijn gemaakt met de modernste duurzame materialen. Ze worden daarnaast in verschillende tinten uitgevoerd. Het metselwerk in herfstkleuren wordt steekt mooi af tegen het frisse, wit-gekeimde gevelvlakken. Het contrast met de in donker hout uitgevoerde bergingen, is karakteristiek voor de woningen. MooiWerkeren maakt indruk. 

Het dorpse karakter van MooiWerkeren wordt versterkt door een verscheidenheid aan woningtypen. Aan het informele pleintje centraal in de buur liggen twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Verderop maken verandawoningen een rustieke overgang naar de meanderende straat, waar je de buurt binnen komt. Binnen dit buurtschap van Stadshagen is werkelijk altijd wel een woning die bij jou past. Hieronder vind je meer informatie per woningtypen. Aan jou de keuze.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Werkeren fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30
Prijs
€ 230.000,- tot € 450.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden