Kop van Hoog Zwolle

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Zwolle - Zwolle
Toekomstig aanbod

€ 245.000,- tot € 840.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 193m2

Over dit project

De appartementen van Kop van Hoog zijn nu in verkoop, inschrijven kan tot woensdag 14 maart 23.59 uur!

Wonen in een modern en luxe appartement aan de gracht in Zwolle, met een prachtig uitzicht over het centrum. 's Avonds even de stad in lopen voor een borrel, op zaterdagochtend verse broodjes halen op de markt en heerlijk relaxed ontbijten, uitkijkend over de stad. Dat kan in Kop van Hoog!

Kop van Hoog is één van de laatste nieuwbouwprojecten in de gezellige stadswijk Kamperpoort. Op de plek van de voormalige Leen Bakker aan de Pannekoekendijk worden 39 koopappartementen gerealiseerd. De appartementen zijn stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt in verschillende prijsklassen en indelingen. De woonoppervlakken variëren van 68 tot 193 m2. Parkeren doet u veilig en gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage.

Schrijf u nu in via: www.kopvanhoog.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kop van Hoog Zwolle
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39
Prijs
€ 245.000,- tot € 840.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden