Lokaal nieuws maandag 27 mei 2024 Bron: Wonen op de Terpen

Meld je aan en denk met ons mee tijdens het klantpanel op 10 juni

Onze missie is het creëren van woningen en leefomgevingen voor de gezondste generaties. Een plek waar je je thuis voelt. Daarom hechten we veel waarde aan jouw betrokkenheid bij de ontwikkeling van De Terpen. Omdat het project opnieuw vorm begint te krijgen, zijn we erg benieuwd naar jouw mening over de eerste schetsen. Wie weet wordt dit immers jouw toekomstige thuis! 

De koopsommen van de woningen starten circa vanaf €800.000,- v.o.n.

Verkaveling De Terpen
De architect heeft vijf verschillende voorstellen gemaakt voor de verkaveling van De Terpen. Woon je graag aan een doodlopend straatje, liever aan een hofje, of aan een collectieve binnentuin met de auto’s buiten het zicht? Belangrijke thema’s hierbij zijn veiligheid, ontmoeten, het stimuleren van gezond gedrag, duurzaamheid én het bevorderen van de biodiversiteit. Jouw feedback staat centraal in de ontwikkeling van De Terpen. 
 
Klantpanelavond maandag 10 juni
Je bent van harte welkom om met ons mee te denken op maandag 10 juni van 19.30-21.00 uur in het Infohuis op de hoek Milligerlaan/Kalandermolen in Stadshagen/Zwolle tegenover de parkeerplaats van de Milligerplas.  

Kom je ook?
Meld je dan aan via onze website en ontvang de uitnodiging zodat je je kan aanmelden voor het klantpanel van 10 juni 2024. 

Meer weten over Wonen op de Terpen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden