Lokaal nieuws dinsdag 21 mei 2024 Bron: Wonen op de Terpen

Onze manier van werken

Aandacht voor jou als klant en jouw woonwensen. Dat bepaalt bij ons het ontwikkelproces van De Terpen. Wij zien gebiedsontwikkeling als een reis die we samen afleggen. Het bouwen van een droomwoning begint niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant: daar waar de wensen, ideeën en het gevoel bij een fijn thuis zitten.

Dit doen we door verschillende schetsen voor te leggen, gerichte vragen te stellen en aandachtig te luisteren. Belangrijke thema’s hierbij zijn veiligheid, ontmoeten, het stimuleren van gezond gedrag, duurzaamheid én het bevorderen van de biodiversiteit. De feedback staat centraal in de ontwikkeling van De Terpen. Op deze manier wil VanWonen woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Met aandacht voor iedereen, voor elk detail, in elke fase.

Meer weten over Wonen op de Terpen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden