Verhuizen? Regel je energiecontract bij Pricewise
Lokaal nieuws dinsdag 27 juni 2023 Bron: Besterburen

Wijzigingen actueel aanbod

De bouw van de 39 rijwoningen in Besterburen is inmiddels in volle gang. Van deze rijwoningen zijn nog 4 ruime hoekwoningen beschikbaar, waarvan 1 met dakterras. Een unieke kans dus! 

Daarnaast zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd bij de twee-onder-een-kapwoningen in het project. Waar eerst een mix van kappen gerealiseerd zou worden, is er nu voor gekozen om alle twee-onder-een-kapwoningen te voorzien van een langskap, zodat er meer effectieve ruimte op de zolder overblijft. Verder wordt de woning casco opgeleverd zonder sanitair en tegelwerk. Hierdoor kunt u het toilet en de badkamer geheel naar eigen smaak realiseren. Tenslotte is de aangebouwde berging gewijzigd naar een houten berging in de achtertuin, waardoor u meer tuin heeft, maar de gemakken van extra bergruimte niet mist. 

Bent u op zoek naar extra ruimte bij de twee-onder-een-kapwoning? Bouwnummer 49 heeft als enige woning een verhoogde kap, waardoor er nóg meer ruimte op zolder is.

Klik hier voor het actuele woningaanbod met meer informatie over de verschillende woningen.

Meer weten over Besterburen

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden