Lokaal nieuws maandag 26 september 2022 Bron: Duinzicht

Komt u ook naar ons VanWonen open huis?

Het kopen van een nieuwbouwwoning heeft verschillende voordelen. Dit en een uitnodiging voor het ‘after-summer open huis’ op donderdag 29 september aanstaande leest u in dit bericht.

Nieuwbouw, juist nu!
Het aanschaffen van een nieuwbouwwoning biedt nu en voor de lange termijn veel voordelen. Nieuwbouwwoningen zijn energiezuinig, goed geïsoleerd, gasloos en vaak voorzien van zonnepanelen. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor uw portemonnee, maar hiermee draagt u ook bij aan een beter milieu. Door de lage energielasten van nieuwbouwwoningen zijn veel banken bereid om bij aankoop een hogere hypotheek en een lagere hypotheekrente aan te bieden. Dit zorgt voor lagere maandlasten. Zo houdt u meer geld over voor andere uitgaven. 
 
Energiezuinige woning biedt meerwaarde  
Naast lagere maandlasten en meer comfort in de woning, is een energiezuinig huis ook meer waard. Hoe duurzamer de woning, hoe hoger de woningwaarde. De aandacht voor duurzaamheid is sterk toegenomen. Een minder duurzame, bestaande koopwoning betekent niet alleen hogere energiekosten op korte termijn, maar ook een kostbare verduurzaming in de toekomst. Een investering in nieuwbouw is dus een positieve investering in de woningwaarde.

Laat u informeren tijdens ons open huis op donderdag 29 september 
Onder het genot van een lekker drankje vertellen wij meer over het actuele en toekomstige aanbod en heeft u uiteraard de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Wij ontvangen u graag in ons Infohuis in Stadshagen op donderdag 29 september tussen 16:00 uur tot 20:00 uur.
 

Daarnaast is het Infohuis iedere vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur en iedere zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur geopend. Kom gerust langs, wanneer u het uitkomt. Het Infohuis is te vinden op de hoek van Breezichtlaan/Kalandermolen (tegenover Milligerlaan 2).

Meer weten over Duinzicht

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden