Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws maandag 16 januari 2023

Je nieuwe eetkamer inrichten doe je zo!

Net verhuisd? Gefeliciteerd! Bij een nieuw huis horen (vaak) ook nieuwe meubels. Omdat oude meubels niet meer passen, of omdat verhuizen altijd een goed excuus is om de boel eens helemaal om te gooien. Tijd om vol frisse energie aan de slag te gaan met het inrichten van je nieuwe woning, maar in het huidige tijdperk is er zó veel te kiezen! Een ronde of toch rechthoekige tafel, landelijk of industrieel, praktisch of klassiek? Help! Geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje op weg, want: het inrichten van je nieuwe eetkamer doe je stap voor stap!

Begin met het uitzoeken van een eettafel

Ze zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten: eettafels. Een klassieke rechthoekige vorm, of een praktische vierkante vorm voor als je wat minder ruimte in je eethoek hebt. De laatste jaren wint de ronde en vooral ook de ovale tafel enorm aan populariteit. Wij begrijpen het wel! Ronde vormen ogen toch wat vriendelijker, en door de vorm van de tafel kun je beter zien met welk gezelschap je dineert: ook niet geheel onbelangrijk. Inspiratie opdoen? Bekijk dan eens de eettafels van VidaXL.nl.

En waar ga je dan op zitten?

Eettafel uitgezocht? Super! Dan is het nu tijd om te bepalen welke eetkamerstoelen erbij passen. Heb je gekozen voor een eettafel met een zwart onderstel? Dan zou deze mooi samengaan met eetkamerstoelen die ook zwarte poten hebben. It’s all in the details! Komt jouw eettafel tegen een lange muur te staan? Denk dan eens aan een bankje in plaats van stoelen aan één kant van de tafel: bijvoorbeeld van hout, stof of suède. Geeft toch weer een hele andere look aan je eetkamer.

Doe online inspiratie op

Op internet kun je veel inspiratie vinden! In een categorie als lifestyle lees je onder andere over woontrends, verhuisadviezen en versieringen in huis. Ook voor tips voor jouw tuin of balkon ben je online aan het juiste adres. Zo lees je over het verlichten en versieren van jouw tuin. Daarnaast wordt je meegenomen in de kleurrijke wereld van interieurstyling, en leer je hoe je jouw persoonlijkheid laat terugkomen in je interieur. Bekijk goed wat je leuk vindt en geef hier je persoonlijke touch aan, zo richt je jouw woning uniek in. Na het lezen van deze blogs kun je vol nieuwe ideeën aan de slag gaan met het inrichten van jouw nieuwe eetkamer.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden