Lokaal nieuws donderdag 10 november 2022

5 onbekende manieren om je smartphone in huis te gebruiken

Heb je net een nieuwbouwhuis gebouwd in Zwolle en tegelijkertijd een nieuwe smartphone gekocht? Je zult dan allereerst internet in je woning moeten regelen, maar ook het afsluiten van een mobiel abonnement is in dit geval belangrijk. Door dit te doen, heb je niet alleen in je huis een internetverbinding op je mobiel, maar ook als je buiten de deur bent. Dit is echter alleen het geval als je internet opneemt in je mobiel abonnement. Dit raden we zeker aan, zodat je je smartphone kunt gebruiken voor de volgende dingen. Dit kan in je huis, maar ook in de buitenlucht!

Waterpas

Wist je dat je je smartphone kunt gebruiken om te controleren of een oppervlak waterpas is? Als je een iPhone hebt, kun je dit bijvoorbeeld doen in de Compass-app. Dit is bijvoorbeeld handig als je leidingen plaatst of schilderijen ophangt in je nieuwe woning in Zwolle. Open het kompas en veeg vervolgens naar links. Je vindt hier een waterpas die hartstikke handig is voor het installeren van planken of kunstwerken.

Photomath

Als je bezig bent met het huiswerk zul je je smartphone aan de kant leggen. Logisch, anders word je continu afgeleid. Echter kan je mobiel ook helpen bij het doen van je huiswerk! Dit komt onder meer door een app genaamd Photomath. Hiermee kun je de camera van je smartphone richten op een vergelijking, vervolgens krijg je automatisch het antwoord. Ook bij een doe-het-zelf-project in je woning kan dit handig zijn, bijvoorbeeld bij het berekenen van hoeveel planken je nodig hebt voor een nieuwe vloer.

MyQ Smart Garage Hub

De MyQ Smart Garage Hub is een apparaat dat je in je garage moet installeren. Vervolgens kun je het optimaliseren via je smartphone met mobiel abonnement. Of je nu je garagedeuropener thuis bent vergeten, of niet zeker weet of je de garagedeur hebt gesloten toen je wegging, met dit product kun je je garagedeur rechtstreeks vanaf je smartphone in de gaten houden. Je kunt namelijk simpelweg zien of je garagedeur open is door de app te openen.

SizeUp

Bouw je een tuinhuis voor in de achtertuin van je nieuwbouwhuis in Zwolle? Je hebt dan waarschijnlijk realtime metingen nodig, wat bijvoorbeeld ook handig is als je in een meubelwinkel een nieuwe bank gaat kopen. Je kunt hiervoor de SizeUp-app gebruiken! Zo meet je snel en efficiënt een object, wat je simpelweg doet met de camera van je smartphone. Je hoeft hiervoor alleen maar je mobiele telefoon over het object te bewegen. Handiger kan bijna niet!

Wave Control

Luister je naar muziek terwijl je bezig bent met een doe-het-zelf-project in je woning in Zwolle? Wil je het huidige nummer pauzeren of overslaan? Download dan een app genaamd Wave Control! Met deze applicatie voor op je smartphone kun je namelijk het afspelen van zowel video’s als muziek bedienen. Hoe je dat doet? Door simpelweg met je hand over je mobiel te zwaaien! Je hoeft hierdoor dus niet eens het scherm aan te raken met je vieze handen.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden