Lokaal nieuws maandag 07 maart 2022

Deze hulp schakel je in na oplevering van je nieuwbouwwoning

Wanneer je een nieuwbouwhuis koopt is de kans groot dat je deze vrijwel casco opgeleverd krijgt. Je hebt zelf de mogelijkheid om van alles aan te passen, waardoor je je woning helemaal naar jouw eigen smaak kunt inrichten. Hoe kun je het beste te werk gaan om dit te doen en welke hulp schakel je in om dit zo snel en professioneel mogelijk te laten doen? We geven je graag wat tips zodat je na de oplevering direct aan de slag kunt.

Schilder Zwolle gezocht

Als je geluk hebt zijn alle muren glad gestukt bij oplevering en kun je dus direct een schilder inhuren om aan de slag te gaan. Het beste kun je vakmannen uit de directe omgeving regelen, zodat zij gemakkelijk op de juiste locatie kunnen komen en de omgeving kennen. Dit is handig als ze nog benodigdheden missen en tussen het werk door deze kunnen ophalen. Maak aan het begin een plan, kies de kleuren verf en laat de professional zijn of haar werk doen. Voor je het weet hebben jouw muren de gewenste kleur, wat direct voor een persoonlijker gevoel zorgt.

Leg de vloer

Het kiezen van een vloer kan best een uitdaging zijn. Waarschijnlijk heb je alle voor- en nadelen van allerlei vloeren al tegen het licht gehouden en moet je nog een keuze maken. Het is zeer afhankelijk van wat voor soort vloer je kiest, of je hier een professional voor in moet huren. Bij een laminaatvloer kun je namelijk gemakkelijk zelf aan de slag als je handig bent, maar bij een gietvloer is dat echt wel anders. Je kunt het beste investeren in iemand met vakkundige kennis, zodat je de komende jaren voorzien bent van een nette vloer.

Vergeet de elektricien niet

Een elektricien kan zeer goed van pas komen bij de inrichting van je nieuwbouwwoning. Misschien zijn er al een aantal zaken geregeld, zoals aangewezen plekken om verlichting te installeren of de installatie van stopcontacten. Toch kan je er na de oplevering achter komen dat je nog wat elementen mist en hier kun je dan heel goed een elektricien voor inzetten. Maak een lijst van alles wat nog geregeld moet worden en overleg met de persoon in kwestie wat de beste aanpak is. Zo kun jij erna gemakkelijk de lampen ophangen en de verlichting in huis aansluiten.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden