Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws maandag 20 december 2021

Geef de badkamer een nieuwe uitstraling met een mooie kraan of doucheset

De badkamer is een plek waar je lekker even tot rust kunt komen. Het kan daarnaast ook een ideaal moment zijn om te relaxen en de dagelijkse stress voor even te vergeten. Zeker als het een mooie, ruime badkamer is met veel mogelijkheden om je in alle rust opnieuw op te laden. Wat doe je dan? Eerst maar eens goed nadenken wat er wel of juist niet past bij jouw persoonlijke smaak. Daarnaast is het belangrijk dat je weet hoeveel ruimte je hebt. Bij een nieuwbouwwoning is dit vrij eenvoudig. Vaak zit er nog niet eens een badkamer in. Dan kun je die helemaal inrichten naar jouw smaak! Hieronder lees je een aantal trends voor inspiratie.

De badkamertrends van 2022 zijn:

• Een badkamer inrichten met meerdere zones voor douchen, badderen en wassen
• Gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, steen of kurk.
• Douchesets die je aan de wand monteert én straal verstelbaar zijn.
• Een badkamermeubel dat multifunctioneel is en als wasbak of kast kan dienen.
• Kranen in verschillende vormen en maten, zoals een designkraan of eentje met handdouche.
• Een badkamermeubel dat betaalbaar en modern is.
Zwarte douchesets die je aan de muur bevestigt en een bijpassende zwarte badkraan.


Om inzicht in je eigen smaak te krijgen, kun je een aantal dingen doen. Een moodboard maken is een van die dingen. Bekijk daarnaast badkamer catalogussen, internet en winkels. Zo kom je erachter wat jij mooi vindt én wat binnen je budget past. Heb je nou geen idee waar te beginnen? Laat dan een badkamerspecialist langskomen om advies te geven. Een badkamerrenovatie is vaak relatief goedkoop en zeker een investering waard!

Wat zit er bij een doucheset?

Wil je graag een passende complete set kopen? Dat is altijd een handige keuze. Zo weet je zeker dat je een passende set hebt. De doucheset bestaat vaak uit een douchekraan, douchekop, aparte (kleine)douchekop en soms ook nog een badkraan. Hoe de doucheset in elkaar zit kun je helemaal zelf bepalen. Je kunt ook twee dezelfde douchekoppen kopen. Voor wanneer je naast elkaar wilt douchen. Kies een bijpassend badkamermeubel en zorg dat je de ruimte goed benut.

Welk badkamermeubel past bij jou?

Een badkamermeubel is onmisbaar in iedere badkamer. Je kunt er je spullen in opbergen, zoals handdoeken of shampoos. Je kunt een badkamermeubel ook aan de wastafel monteren. Zo zorg je dat je de ruimte beperkt en de ruimte voor twee doelen kunt gebruiken. Er zijn badkamermeubels in alle soorten en maten verkrijgbaar én voor ieder budget. Zo is er altijd eentje die bij je past!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden