Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws maandag 20 december 2021

Op zoek naar een oplossing voor de stoelpoten? Die vind je hier!

Ga je nieuwe stoelen kopen voor in de woonkamer? Het blijft leuk om je leefruimte eens in de zoveel tijd te veranderen. Er zijn ook veel keuzes in stoelen en soorten design. Daarnaast is belangrijk dat je nadenkt over hoe je de stoelpoten en de vloer het best kunt beschermen. Hieronder lees je alles over het beschermen van vloeren en stoelpootbeschermers.

Hoe zien stoelpootbeschermers eruit?

Er zijn verschillende stoelpootbeschermers. Gelukkig maar, want niet iedere stoel heeft dezelfde poten. Voor iedere soort poot is er een passende beschermer. Hieronder lees je de verschillende soorten stoelpoten:
• Vierkante stalen poten
• Ronde stalen poten
• Houten poten
• Buisframe slede

Soorten stoelpootbeschermers

Zoals je net al las zijn er gelukkig voor iedere poot passende beschermers. Je kunt voor vierkante stalen poten kiezen uit verschillende vormen van rubber doppen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een click stelvoet met vilt. Ook zijn er verschillende soorten rubber doppen. De een zit aan de binnenkant vast geklemt en de ander schuift over de poot heen.

Er is ook een mogelijkheid een wollen vilt beschermer te gebruiken. Dit lijkt een beetje op een sok en wordt daarom stoelpootsok genoemd.

Welke materialen stoelpootbeschermers zijn er?

Niet elke vloer heeft dezelfde soort stoelpootbeschermer nodig. Zo kan parket en laminaat het best tegen een viltje en een rubberen dop gaat het best samen met tapijt of een ander soort ruwe vloer. Dan heb je ook nog stoelpootbeschermers van nylon, teflon of een metaal glijvlak.

Heb je net een nieuwe vloer en wil je deze beschermen tegen krassen, geluid of piepen? Dan is een stoelpootbeschermer zeker een must. Door de verschillende mogelijkheden zal er zeker iets tussen zitten dat het beste past bij je stoelen en de vloer.

Meubelwielen

Heb je een zware keukenstoel of een bureaustoel? Dan kun je het best gebruik maken van meubelwielen. Dit zijn ook stoelpootbeschermers, maar dan met een wieltje eronder. Het wieltje kun je op verschillende manieren monteren. Met de meubelwielen zul je altijd makkelijk de stoelen kunnen verplaatsen. Zonder dat je de stoel, het meubel of de vloer beschadigd. Om ervoor te zorgen dat de stoelen op hun plek blijven staan, kun je meubelwielen met rem kopen. Zo voorkom je dat de stoel wegschuift wanneer je in de stoel beweegt. Er zijn ook verschillende materialen meubelwielen.

Je vloer beschermen tegen krassen? Laat je adviseren door een expert om de beste keuze te maken.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden