Lokaal nieuws donderdag 15 februari 2018

Woningzoekers rondom Zwolle, zie kansen en vind de mogelijkheden in Heino!

De krapte op de woningmarkt in de steden blijft toenemen. De vraag is groter dan het aanbod en het gevolg hiervan is, dat de woningprijzen ook omhoog worden gedreven.  In onze branche merken wij van Siebert Makelaars in Raalte, hierdoor dat woningzoekers uit Zwolle steeds meer gaan kijken naar de omliggende steden.

Hierbij moet Heino niet vergeten worden. Door de vernieuwde aanleg van de N35 wordt Heino straks nog beter bereikbaar en zo kunt u het wonen in een dorp en werken in een stad goed combineren.

Om aan de behoefte te voorzien in Heino heeft Siebert Makelaars, in samenwerking met Sprengenberg Vastgoed B.V. 4 bouwkavels aan de Dorpsstraat beschikbaar gesteld.

Dit is een prachtige locatie, dichtbij alle uitvalswegen en op loopafstand van het centrum.

Van de 4 bouwkavels zijn er al 2 verkocht, de twee buitenste kavels van respectievelijk 595m2 en 450m2 zijn nog beschikbaar. Voor iedere kavel kan een bouwvergunning op basis van individueel ontwerp worden aangevraagd. Als toekomstige eigenaar heeft u een vrije keuze in de uiteindelijke uitvoering van uw woning, binnen de geldende bestemmingsplanvoorschriften.

Kortom, deze kavels bieden vele mogelijkheden!

Voor meer informatie, neem contact op met ons kantoor via onderstaande link:

https://www.funda.nl/nieuwbouw/heino/project-40406015-nieuwbouw-kavels-dorpsstraat/reageer

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Zwolle.

Aanmelden