Specialisten

Ontzorgd worden tijdens de verhuizing

Een verhuizing, zowel zakelijk als particulier, kan een heleboel stress met zich meebrengen. In het geval van een zakelijke verhuizing wil je dat het werk zo veel mogelijk doorgaat, terwijl je spullen ingepakt worden en in de verhuiswagen worden gezet. UTS Hersevoort Verhuizingen in Zwolle weet wat er bij mensen leeft wanneer zij gaan verhuizen. Het voortraject bij een verhuizing is bij hen dan ook van groot belang.

“Voordat we een zaak verhuizen naar een nieuwe locatie inventariseren we altijd eerst wat er allemaal gedaan moet worden. We letten daarbij ook met name op de ICT-omgeving. Een bedrijf kan niet een dag stil liggen. We werken daarom steeds meer in etappes, zodat de bedrijfsvoering niet in het gedrang komt”, aldus S. van der Veen.

UTS Hersevoort verhuist onder andere veel zorginstellingen. Het menselijke aspect van het werk vindt Van der Veen dan ook erg belangrijk. “Er komt bij een verhuizing veel op de mensen af. Voor hen is het dan goed om te weten dat de meeste van onze medewerkers als ruim twintig jaar in dienst zijn. Vertrouwen hebben in de mensen met die je spullen verhuizen is voor veel mensen van groot belang.”

Ook voor particuliere verhuizingen is UTS Hersevoort een goede partner gebleken. Als het moet wordt de poetsdoek opgepakt om te helpen het huis nog even schoon te maken, of wordt er geholpen bij het opzeggen van een telefoonabonnement. “Verhuizen is meer dan alleen spullen in dozen doen en de dozen van A naar B brengen. Voor veel mensen is een verhuizing een afsluiting van een periode. Een nieuw begin. Wij zeggen vaak: je kunt pas opnieuw beginnen als het vorige hoofdstuk goed is afgesloten. Daar helpen we bij.”

Van der Veen ziet binnen zijn branche dat er steeds meer mensen, die bezig zijn met nieuwbouwplannen, hun huidige huis verkopen nog voordat hun nieuwe huis klaar is. “Er komen steeds meer mensen bij ons voor tijdelijke opslag. Veel mensen vinden het fijn dat ze ook daarvoor bij ons terecht kunnen. Zo hebben ze alle hulp voor hun verhuizing onder één dak.”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.