Specialisten

Je trap als eyecatcher

De trap in je woning springt vaak erg in het oog. Dat geldt wanneer er een mooie trap in je huis zit, maar ook zeker wanneer je een verouderde trap hebt of een trap die niet mooi is. Een geheel nieuwe trap laten plaatsen is vaak niet nodig. Je huidige trap kan met de juiste materialen en middelen namelijk nog heel lang mee.

Gerard Koster is eigenaar van Eikenhouten Traprenovatie Twente. Alhoewel traprenovatie met name voorkomt in oudere woningen, ziet hij ook steeds vaker mensen met een nieuwbouwwoning die hun trap willen laten renoveren. “In een nieuwbouwwoning zit vaak een standaard trap. En dat moet je maar net mooi vinden. Veel mensen die een nieuwbouwwoning hebben gekocht willen toch graag hun trap wat mooier hebben.”

Bij Eikenhouten Traprenovatie Twente zijn deze mensen dan aan een prima adres. Gerard komt bij de mensen thuis om hun wensen te bespreken en te vertellen over de verschillende materialen en mogelijkheden. “En ondanks een handicap, ik loop namelijk met een kruk, voer ik de werkzaamheden zelf uit.”

Voor het renoveren van de trap maakt Gerard vaak gebruik van eikenhout, maar ook andere houtsoorten zoals esdoorn of beukenhout zijn mogelijk. Ook HPL en CPL laminaat behoort tot de mogelijkheden.

“Mensen kunnen bij mij een eerlijk advies verwachten. Als mensen graag HPL willen, maar ze hebben een wat oudere woning, dan zeg ik ook eerlijk dat dat niet mooi staat. Ik kijk graag naar het hele plaatje. In wat voor ruimte staat de trap? Wat past er bij de vloer en de rest van de inrichting van het huis?”

Naast de traprenovatie kunnen mensen ook bij Gerard terecht voor trapleuningen. Onder andere naar RVS leuningen is de laatste tijd veel vraag. “Dat geeft je trap een wat modernere uitstraling. Het is maar net wat je het mooist vindt.”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.